Tel/fax: 021 820 053 | Mob: 064 29 21 300| Adresa: Veternik, Milana Tepića 4 | PIB: 113501021 [email protected]

 Nama

 

O firmi Nautilus Novi Sad dovoljno je reči da je naslednik proizvodnog i uslužnog programa preduzeća Nautilus doo iz Novog Sada, koja je osnovana još davne 1992. godine, a sopstvenu proizvodnju senzorskih sanitarnih uređaja započela je već 1993. godine.

Prvi takvi uređaji ugrađeni su u sanitarnim čvorovima na novosadskom sajmu gde su prvi put i prikazani takvi proizvodi Od tada se mnogo radilo na usavršavanju proizvoda, kako u kvalitetu tako i u dizajnu.

Nautilus NS se bazira na proizvodnji i uslugama vezanim za energetsku efikasnost, posebno u oblasti vodosanitarnog programa.Nautilus ns primenjuje najnovija svetska iskustva iz ove oblasti. Za sada smo usavršili niz proizvoda, počev od slavina, WC ispirača, tuševa za plaže i bazene, javnih česmi i sl.

Najnoviji naši proizvodi baziraju se na korištenju Solarne energije, kako za aktiviranje protoka vode, tako i za zagrevanje vode za tuširanje.

Rezultat našeg dugogodišnjeg rada nije ostao nezapažen. To dokazuju mnogobrojne nagrade i priznanja na sajamskim manifestacijama i takmičenjima, kod nas i u inostranstvu.

Nautilus NS će se truditi da i dalje usavršava svoje proizvode, vodeći računa da se zadovolje najnnoviji zahtevi tržišta, kao da iznalazi potpuno nova rešenja koja će se bazirati na uštedi vode i energije, ali i poboljšavati kvalitet samog korištenja uređaj.

 

 

o_firmi_nautilus

Pin It on Pinterest

Share This